leivonnaisia

                                                 AINEKSET 


                                   4 dl
kaurahiutaleita esim. Elovena   

                                            2 dl
sokeria 

                                           1 tl
vaniljasokeria 
                                                       
 
                                             2 rkl  vehnäjauhoja
 
 
                                             2 tl leivinjauhetta
                                          
 
                                
 
                                        100 g        valio voita                                           
 
                                                     
 
                                                    2 kanan munaa       


                                                        OHJE
                                                                           
 
                                                          
       
      
  1. Yhdistä kulhossa kuivat aineet. Lisää sulatettu, jäähdytetty voi. Sekoita viimeisenä joukkoon munat.
  2. Laita taikina n. 2 tl:n nokareina uunipellille leivinpaperin päälle (3 x 3 tai 3 x 4 kpl / pelti). Jätä kauralastujen ympärille leviämisvaraa.
     
  3. Paista kauralastut 200 asteessa n. 7 min tai kunnes ne ovat kauniin ruskeita ja ohuen rapeita. Jäähdytä, kauralastut rapeutuvat jäähtyessään.                          
 
tässä  kuva  herkuista 



     
                   

    Kommentit

    Tämän blogin suosituimmat tekstit

    aamiaisen valmistus

    peruna rieska

    Rosamunda peruna